Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutput

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: OEM
Certificering: CE,CB, LFGB, SGS
Modelnummer: Gws-122-g
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: OEM kleurenvak of bruin verschepend karton
Levertijd: Zoals gebruikelijk, tijdens 20-25 dagen zodra de orde wordt bevestigd
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500pcs per dag
Contact nu
Productenmateriaal: Plastic Productenkleur: om worden gedaan gebaseerd op de eis van de klant
Productenfunctie: 3 seconden om het kokende water te krijgen Productengebruik: familie, bureau, hotel, enz.
Productenpakket: gebaseerd op de norm van de klant

Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutput

 

Producteninleiding:

 

Dank u voor het gebruiken van de nieuwe generatie multifunctionele snelle verwarmer met de functie en de eigenschappen:

 

(1) wateroutput binnen 3 seconden, gekookt water zonder het wachten

(2) intelligente programmacontrole, outputwater met vereiste temperatuur en volume, vereenvoudigde verrichting.

(3) modieuze en uitstekende hoge verschijning, - kwaliteit.

(4) 3 stappen van koken droge bescherming de één na de ander, vloeibaar niveaualarm, thermische weerstand, en temperatuurcontrole.

 

 

Het werk Principe en Processtroom

 

Wanneer de „Warm water“ knoop voor het eerst (Er moet water in het het verwarmen element zijn) wordt neergedrukt, zal het elektrische het verwarmen membraan het verwarmen element voorverwarmen ten eerste voor 2-3 seconden, en dan elektromagnetische pomp begint te werken, om gekookt water met vereiste watertemperatuur binnen het het verwarmen element uit via de afzet te laten, en water in de transparante watertank ondertussen te leveren in elektrisch het verwarmen membraan het verwarmen element voor het voorbijgaande verwarmen, en het waarborg vereiste volume van de outputafzet. Voor de opeenvolgende tweede wateroutput, geen behoefte te wachten!

Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutput

 

1. Technische Parameters en Elektroschema's

1. Nominale spanning: 220V~ 2. Geschatte Frequentie: 50Hz  
3. Geschatte Macht: 2200W 4. Waterbron: Gemeentelijk lopend water (het Zuivere water wordt geadviseerd)
5. Milieutemperatuur: 5℃-38℃ 6. Milieuvochtigheid: ≤90%
7. Water het Verwarmen Capaciteit: 20L/h (≥90℃)  
8. Machtsconsumptie: 0.2KW·h/24h  
9. Bescherming tegen Elektrische schok: Rang I  

10. Standaardnaleving: 

 

 

 Structuurdiagram

Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutput Nr. Deelnaam Qty. Nr. Deelnaam Qty.
           
1 Waterdoos 1 15 De sensor van de kogeltemperatuur 1
2 Roestvrij staalnetwerk 1 16 Waterinham 3 manier 1
3 Het masker van de waterafzet 1 17 Het apparaat van de het waterinham van de watertank 1
4 De strook van de EMBLEEMversiering 1 18 De hoofdraad van de controlekring 1
5 De steun van de waterafzet 1 19 L-vorm steun 1
6 Het siliconebuis van de waterafzet 1 20 Watertank 2
7 De raad van de vertoningsversiering 1 21 Floater 1
8 Voorpaneel 1 22 Floater GLB 1
9 Liquid crystal displaypaneel 1 28 Single-layer dekking 1
10 Het verwarmen element 1      
11 Handtemperatuurcontrole 1      
12 Basis 1      
13 Elektromagnetische pomp 1      
14 Elektromagnetische de afzetpijp van het pompwater 1      

 

 Verrichting en Gebruik

De verrichtingsinstructie van de knoopfunctie:

1. De knoop „van het watervolume“:

Elke pers op de knoop „van het Watervolume“ zal het scherm veroorzaken dat onder grote, middelgrote en kleine kop doorgeeft (Vooraf ingestelde grote 500ml, middelgrote 250ml, kleine 160ml), tot de selectie wordt voltooid, gebrek zoals klein.

2. De knoop „van de watertemperatuur“:

Elke pers op de knoop „van de Watertemperatuur“ zal het scherm veroorzaken dat onder 99℃, 85℃, 75℃ bij het hogere links-gebied van de temperatuurvertoning doorgeeft, zal het pictogram „Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutput“ hieronder met overeenkomstige temperatuur veranderen, tot de selectie wordt voltooid. De temperatuur van de standaardwaterafzet als 99℃.

3. „Warm water“ knoop:

Druk „Warm water“ knoop, afzetwater met vereist volume neer en de temperatuur, overeenkomstige het pictogramflitsen van het watervolume, tot één kop van water wordt voltooid, houdt op automatisch het verwarmen en afzet. Tijdens het proces, de knoop als van het pers „Warme water“ eens, het verwarmen en de afzet direct zullen ophouden. Het moet niet beter de eerste koppen tijdens het eerste gebruik drinken.

4. De knoop „van het kindslot“:

Slot“ knoop van het pers de het „Kind 3 seconden, die geen staat van de warm waterafzet, ingaan zal de vertoning het pictogram „“Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutputtonen; terugkeer naar de functie van de warm waterafzet als opnieuw slechts het neerdrukken van de knoop „van het Kindslot“ voor over 3S, en het pictogram „Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutput“ op de vertoning ondertussen zal uitgaan.

5. „Normale temperatuur“ knoop:

Druk deze knoop, de elektromagnetische pompwerken neer, maar het het verwarmen element zal niet werken, zal het pictogram „“ op de vertoning ondertussen opvlammen, zal de waterafzet water in normale temperatuur geven, zal de waterafzet als slechts het neerdrukken van deze knoop opnieuw, het pictogram „“ ondertussen zal uitgaan ophouden.

6. Het alarm van het watertekort:

Tijdens warm waterafzet, wanneer de waterspiegel in de transparante watertank lager is dan minimumschaallijn, zal het 3 waarschuwende tonen achtereenvolgens maken, zal het pictogram „Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutput“ op de vertoning opvlammen en zal u water geeft tekort, ophoudt verstrekkend warm water eraan herinneren; op dit ogenblik het werk, van de „Normale temperatuur“ knoop nog normaal. U moet slechts water toevoegen, zal het systeem aan normale staat zodra de waterspiegel omhoog opheft terugkrijgen, worden andere verrichtingen niet vereist.

Verrichtingsgebruik:

Na installatie en het zuiveren, en de begrepen functie van het knoopgebruik, nu kan het normaal worden gebruikt.

1. Warm water: De kop van het plaatswater op watervakje eerst, met het centrum op waterafzet wordt gericht, drukt de knoop „van de Watertemperatuur“, selecteert uw warm watertemperatuur, dan drukt de knoop „van het Watervolume“, selecteert dan uw watervolume, en drukt „Warm water“ knoop uiteindelijk neer, zal de waterafzet warm water direct, geen behoefte aan drukknop geven en zal, nadat het vereiste watervolume wordt gegeven, het zal ophouden automatisch verwarmend en waterafzet die werken. De verwijzing van de watertemperatuur: 99℃ voor T-stuk, 85℃ voor koffie, 75℃ voor melk.

Toen het maken van de eerste kop van warm water, zou er verdamping tijdelijk kunnen zijn ongeveer 1-2 seconden, wordt dit door softwareprogramma veroorzaakt om met verschillend milieu aan te passen, en het is normaal.

2. Normaal temperatuurwater: Druk „Normale temperatuur“ knoop neer direct, zal het water direct, als het warme water enkel wordt gegeven, het het verwarmen element zal hebben overblijvende hitte beschikbaar zijn waardoor de watertemperatuur hoger zou kunnen zijn, „Normale temperatuur“ knoop aan water van de einde het normale opnieuw temperatuur drukken.

3. Als om voor een korte periode niet te gebruiken, gelieve de functie „van het Kindslot“ aan te drijven.

4. Als er overblijvend water in de waterdoos is, neem de waterdoos en uitlaat overblijvend water.

 

Aandacht

1. Gelieve te plaatsen deze machine op droge en geventileerde stevige en stabiele lijst of bank uit direct zonlicht.

2. Bespat water en geen vloeistof op de snelle verwarmer.

3. Probeer niet te gebruiken als de milieutemperatuur gebruikswaaier overschrijdt om schade en effect op normaal gebruik te vermijden.

4. Sta of geen kinderen toe die werken spelen.

5. Wijzig geen elektrische stop op uw of verleng machts geen kabel van de machine.

6. Trek gelieve elektrische stop terug en de macht af te snijden als er thuis voor een lange periode geen persoon is.

7. Het is verboden om elektrische stop op te nemen of terug te trekken om de macht te verbinden of af te snijden tijdens gebruik.

8. Deze machine is elektrisch huishoudapparaat met „Rang I“ Bescherming tegen elektrische schok, 3 speldcontactdoos met het betrouwbare aan de grond zetten zou moeten worden gebruikt, die niet voor openbaar gebruik met andere elektrische toestellen is, huishoudenelektriciteit zou moeten elektrische lekkagebescherming hebben scheidt.

9. Als deze machine defecten, zoals abnormale correcte of vreemde geur enz. heeft, te trekken gelieve de elektrische stop terug, en het contact met na de dienstafdeling of fabrikant, heeft het hersteld door professioneel de dienstpersoneel, moet de beschadigde machtskabel door professioneel de dienstpersoneel worden vervangen om gevaren te vermijden.

10. Neem weg de kop tot er geen water dat van de waterafzet is druipt brandwond te vermijden.

11. Om gevaren te vermijden toe te schrijven aan het foutenterugstellen van thermische stroomonderbreker, zou het apparaat niet van macht door extern schakelaarapparaat, zoals tijdopnemer of het verbinden met algemeen doelcomponenten moeten worden voorzien om de kring te verbinden of af te snijden.

 

 

 Onderhoud en het Ontkalken Methode

Onderhoud:

  1. De transparante watertank van deze machine zou regelmatig moeten worden schoongemaakt. Voor vlekken of stof op het lichaam, gebruik zachte doek wat beetje het natte afvegen met wat detergens; maak niet door water schoon te bespuiten direct, of veeg met oplosmiddelen, zoals alcohol en benzine enz.] af

Het ontkalken methode:

  1. Gezette 1.0L-lijstazijn met 8o-concentratie na vermindering in transparante watertank.
  2. Plaats een container onder waterafzet.
  3. Druk „Normale temperatuur“ knoop, maak 2-3 kleine koppen van normaal temperatuurwater (neem beschikbare document kop als voorbeeld); dan maakt de uitgezochte „99℃ Thee“ wijze, 2-3 kleine koppen van warm water. Herhaal deze stap voor 2-3 keer; dan pak de overblijvende lijstazijn binnen de transparante watertank in, en vul de transparante watertank met water voor normaal water dat in werking stelt, tot er geen geur van azijn is, dan het het schoonmaken proces wordt voltooid.
  4. Het apparaat zou niet in water moeten worden ondergedompeld.

 

1. Het oplossen van problemen

Nr. Defectbeschrijving Oorzakenanalyse Oplossing
       
1 De vertoning steekt niet na gestopt in de macht aan De machinekring is niet levend Trek me en re-stop in de stop of de veranderingscontactdoos terug
2 Geen juiste manier van de waterafzet tijdens het eerste verwarmen Geen water in het het verwarmen element Van de pers „Normale temperatuur“ de knoop eerst, zorgt ervoor er water in het het verwarmen element is
3 Het water hield plotseling tijdens warm waterafzet op De bescherming van het watertekort Vul opnieuw water in, probeer na omhoog opgeheven floater
4 Het watervolume is niet hetzelfde terwijl watervolume het plaatsen hetzelfde is De gemeentelijke elektrische levering is niet stabiel Voeg gestabiliseerde voeding toe
5 De knopen werken niet De machine is onder functionele bescherming Het zal terug naar normale staat zijn nadat de laatste functie wordt voltooid
6 De vertoning van „E1“ Fout van de temperatuurdetector van de waterinham Vervang de temperatuurdetector van de waterinham
7 De vertoning van „E1“ Het verwarmen mislukking van de elementen de thermische weerstand Vervang het verwarmen element
8 Vreemde geur in het afzetwater Waterverblijven in de watertank te lang Maak de machine schoon

Als de oplossingen hierboven niet werken, demonteer niet de machine op uw, alstublieft lokale handelaars na de dienst of de diensthotline van de fabrikant contacteren.

 

Productenfoto's zoals volgend:

 

Uitstekende de Automaat van het Verschijnings Kleine Onmiddellijke Warme water Snelle het Verwarmen Wateroutput

 

 

Contactdetails:

 

HET WATER VAN BRON NINGBO GOED MILIEUBESCHERMING ELEKTRISCH APPARAATco., LTD

 

Contactpersoon:  Hefboom Liu

 

Contacttelefoon: (86) 13884494576

 

E-mail:  jackliu_qingqing@vip.126.com

 

Skype: jackliu06316

 

Wechat: Jackliu8886

Contactgegevens
Jack Liu

Telefoonnummer : (86) 13884494576

WhatsApp : +(86)13884494576