Contacteer ons
Jack Liu

Telefoonnummer : (86) 13884494576

WhatsApp : +(86)13884494576

Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd

De kwaliteit leidt tot markt en de verbetering leidt tot vooruitgang

De houding is alles, is het detail alles

Neem wetenschap en technologie als beweging veroorzakende kracht, levend met kwaliteit

De klant is onze god, is de kwaliteit de eis van de god

  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
  • Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken Goede Waterbron. Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 1 million -2 million Opgericht Jaar 2015
Export pct 80% - 90%
Inleiding

HET WATER VAN BRON NINGBO GOED MILIEUBESCHERMING ELEKTRISCH APPARAATco., LTD

is een exportgerichte fabrikant van de miniverwarmer van het water koelere, aan de muur bevestigde onmiddellijke kokende water, de fles van de waterzuiveringsinstallatie, waterwaterkruik, enz.

China Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Het bedrijf behandelt het landgebied van 6000 vierkante meters. Het geniet van gunstige geografische plaats en geschikt vervoer.  Het bedrijf is met verschillend productenmateriaal en verschillende productenlijnen.  Het is verklaarde ISO9000 geweest en ook de dienstsysteem van R&D, van de kwaliteitscontrole, van de verkoop en van naverkoop, enz. voltooid. De filters binnen de producten overeenkomstig NSF-norm 42.  Wij hebben ook ons eigen filterlaboratorium om de filtersfunctie te testen.  De filters binnen onze producten zijn met desinfectie op hoge temperatuur, ultrasoon lassen, zijn de UVdesinfectie en alle testparameters overeenkomstig drinkwatercriterium.

Onze doelstellingen zijn Kwaliteit leidt tot markt en de verbetering leidt tot vooruitgang, is de Houding alles, is het detail alles, neemt wetenschap en de technologie aangezien de beweging veroorzakende kracht, levend met kwaliteit, Klant onze god is, kwaliteit is de eis van de god

 

China Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ de filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten, probeert ons beste om binnenlandse verpakkingsmaterialen van het prima merk op te bouwen. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!China Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Geschiedenis

 

Wij hebben onze producten aan verschillende cliënten van verschillende landen geleverd. Vooral voor Europese markt, Australische markt, enz.

Dienst

HET WATER VAN BRON NINGBO GOED MILIEUBESCHERMING ELEKTROappliace CO., LTD 

kan OEM de dienst voor onze miniwater koelere automaat, aan de muur bevestigde onmiddellijke kokend waterverwarmer, enz. met onze verschillende productentypes ondernemen om requriement van klanten over de hele wereld te ontmoeten

 

China Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

 

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

 

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

 

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

 

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

 

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

 

Het vrije Steekproef Merken
Weoffer 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.
Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
Keur geavanceerde testende equipmentand opstelling goed een volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze producten verzekert.
1-7 dagen Snelle Levering
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

24 de Dienst van urennaverkoop

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
Verstrekt OEM: pas onze gezamenlijke producten volgens de eis van verdelers, met inbegrip van specificatie, uit-geval, het embleem van cliënten aan, dat op onze huidige producten met bestaande norm wordt gebaseerd.

Ons Team

Wij hebben technisch team ervaren die altijd strikt productkwaliteit controleren, zich op de gebruikerservaring van elk product, door het ononderbroken bijwerken van automatisch machines en materiaal concentreren om productkwaliteit te verzekeren. Ondertussen, is ons R&D-team altijd over de ononderbroken hervorming van productietechnologie en de veranderende marktvraag, zodat vooruitgang met The Times bezorgd geweest en hun eigen ontwerpconcepten vernieuwd.

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

Begin elke maand, zullen wij onze eigen doelstellingen en reeks de toekenning vooraf plaatsen. Als om het even welke groep hun doelstellingen bereikt, kunnen zij van hun beloningen genieten wat slechts de winnaar behoort. Kleurrijke ourdooractiviteiten. Geniet van uw leven.China Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Ningbo Good Water Source Environmental Protection Electrical Appliance Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1